Voor deze vorming ben je helaas te laat! Benieuwd wat je gemist hebt? We laten je hier toch nog een beetje meegenieten.

______________________________________________

Wat staat er op het programma?

9:00 - 10:30 - Inspiratie: verschillende leerkrachten met een scholenband delen hun ervaringen en tips rond het uitvoeren van activiteiten met de partnerschool, en rond het organiseren van een bezoek van de partnerschool. Uiteraard wordt er ook tijd voorzien om vragen te stellen. 

10:30 - 11:00 - Koffiepauze 

11:00 - 12:10 - Uitwisselmoment: na de pauze is er de gelegenheid om samen te zitten met collega's om je eigen ervaringen of vragen uit te wisselen, samen te brainstormen over concrete acties, enzovoort. Zijn er specifieke thema's die je graag aan bod ziet komen? Vermeld ze alvast bij je inschrijving in het vak 'Opmerking'.

12:10 - 12:45 - Lunch: deze is gratis, maar gelieve hieronder aan te duiden of je al dan niet mee-eet. 

Het einde van de Scholenbanden-vorming is voorzien rond 12:45. Wie graag nog inspiratie opdoet rond meertaligheid in het onderwijs, is in de namiddag zeer welkom op het gastcollege van eNSPIRED in Gent.

Praktisch

Dit vormings- en ontmoetingsmoment vindt plaats in het Bernarduscollege, Hoogstraat 30 in Oudenaarde, op slechts 10 minuutjes wandelen van het station van Oudenaarde.

Deelname aan de vorming is gratis; we voorzien een plaatsje voor jou na inschrijving via het formulier hieronder. Breng je collega's mee? Vul onder 'aantal inschrijvingen' dan in met hoeveel jullie komen, jezelf inclusief. Kom je alleen? Dan is '1' het juiste antwoord.

Schrijf je hier in!

WHAT IS A SCHOOL LINK?

SUSTAINABLE COOPERATION

A school link is an equity-based partnership between a Belgian school and a school in the Global South, with the ambition to evolve in a sustainable way and to work together on a number of educational goals.

More information

How do you start?

The different links of the chain

Achieving a successful, equity-based collaboration with your partner school is not easy. Here you will find some tips to achieve a sustainable coorperation. 

More information