Wat staat er op het programma?

9:00 - 12:30 - inspiratie: In de voormiddag vertellen leerkrachten hoe ze de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (of Sustainable Development Goals, SDG's) een plaats geven in hun scholenband. Daarna is er de mogelijkheid om vragen te stellen of dieper in te gaan op bepaalde thema's en activiteiten.

12:30 - 13:30: Lunch - deze is gratis, maar gelieve hieronder aan te duiden of je al dan niet mee-eet.

13:30 - 16:30: Na de middag gaan we in dialoog met onderwijsexperts uit Zuid-Afrika en Vietnam, voor een boeiende uitwisseling rond meertaligheid. 

Wie er op maandag niet bij kan zijn maar toch graag in gesprek gaat met onze internationale gasten, kan hen op woensdag 18 of donderdag 19 november ook ontmoeten op de leerweek van eNSPIRED.

Praktisch

Het vormings- en ontmoetingsmoment vindt plaats in de Pianofabriek, Fortstraat 35 in Sint-Gillis (Brussel), op wandelafstand van het station Brussel-Zuid en metrohalte Sint-Gillis Voorplein.

Deelname aan de vorming is gratis; we voorzien een plaatsje voor jou na inschrijving (deadline 9 maart) via het formulier hieronder. Breng je collega's mee? Vul onder 'inschrijvingen' dan in met hoeveel jullie komen, jezelf inclusief. Kom je alleen? Dan is '1' het juiste antwoord.

Schrijf je hier in

Lunch je mee?

WHAT IS A SCHOOL LINK?

SUSTAINABLE COOPERATION

A school link is an equity-based partnership between a Belgian school and a school in the Global South, with the ambition to evolve in a sustainable way and to work together on a number of educational goals.

More information

How do you start?

The different links of the chain

Achieving a successful, equity-based collaboration with your partner school is not easy. Here you will find some tips to achieve a sustainable coorperation. 

More information