Voor deze vorming ben je helaas te laat! Benieuwd wat je gemist hebt? We laten je hier toch nog een beetje meegenieten.

______________________________________________

Aangezien de hele wereld nog steeds in de ban is van het coronavirus, organiseren we onze vorming van dit najaar online. Een beetje anders dan anders dus, maar geen zorgen: je zal ook dit keer de kans krijgen om in gesprek te gaan met andere leerkrachten die betrokken zijn bij een scholenband, zodat jullie ideeën en tips kunnen uitwisselen en vragen kunnen stellen aan elkaar. Met daarbij ook een bonus: deze online versie laat ons toe om leerkrachten uit verschillende landen uit te nodigen als sprekers en deelnemers!

Wat staat er op het programma?

9:00 - 9:30 - introductie

9:30 - 11:00 - inspiratie: Verschillende leerkrachten uit verschillende landen vertellen hoe ze de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (of Sustainable Development Goals, SDG's) een plaats geven in hun scholenband, en/of hoe ze online blijven uitwisselen in deze periode waarin fysiek uitwisselen moeilijk is.

11:00 - 11:30 - uitwisseling: Via breakout rooms is er de mogelijkheid om verder in gesprek te gaan met de presentatoren.

Praktisch

Aangezien we ook internationale gasten en sprekers hebben, zal het hele event in het Engels doorgaan.

Via het formulier hieronder kan je inschrijven. Enkele dagen voor de inspiratiedag ontvang je via e-mail de link waarmee je kan deelnemen op 16 november.

De hele inspiratiedag wordt opgenomen, zodat je de presentaties achteraf kan herbekijken. 

Schrijf je hier in