Voor deze vorming ben je helaas te laat! Benieuwd wat je gemist hebt? We laten je hier toch nog een beetje meegenieten.

______________________________________________

Wat staat er op het programma?

9:00 - 12:30: In de voormiddag gaan we in op verschillende manieren om via een scholenband te werken rond gelijke onderwijskansen en diversiteit.
Daarnaast krijg je de gelegenheid om samen te zitten met collega's om praktische vragen en tips uit te wisselen: hoe organiseren andere scholen een bezoek van de partnerschool? Welke communicatiekanalen werken het best voor anderen? Hoe doen andere scholen aan fondsenwerving? Enz. Ook voor vragen over het actieplan zal er tijd gemaakt worden.
Zijn er specifieke thema's die je graag aan bod ziet komen? Vermeld ze alvast bij je inschrijving in het vak 'Opmerking'.

12:30 - 13:30: Lunch - deze is gratis, maar gelieve hieronder aan te duiden of je al dan niet mee-eet. Zo kunnen we voedselverspilling vermijden. 

13:30 - 16:30: Na de middag gaan we met onderwijsexperts uit Rwanda en Cambodja een interculturele dialoog aan over genderuitdagingen. Zij geven later in de week workshops op een vorming van eNSPIRED, waarop jullie ook van harte uitgenodigd zijn.

Praktisch

Het vormings- en ontmoetingsmoment vindt plaats in de Pianofabriek, Fortstraat 35 in Sint-Gillis (Brussel), op wandelafstand van het station Brussel-Zuid en metrohalte Sint-Gillis Voorplein.

Deelname aan de vorming is gratis; we voorzien een plaatsje voor jou na inschrijving (deadline 11 maart) via het formulier hieronder. Breng je collega's mee? Vul onder 'inschrijvingen' dan in met hoeveel jullie komen, jezelf inclusief. Kom je alleen? Dan is '1' het juiste antwoord.

Schrijf je hier in!